Ma’Lune Design Kuzguncuk’ta açıldı

Ma’Lune Design Kuzguncuk’ta açıldı
Fotoğraf Osman Uğur

Optimistle başlayan yelken macerasını yat sınıfında devam eden tasarımcı Ayşem Gizem Avcıer, kendi tasarımlarını Kuzguncuk’ta bulunan Ma’Lune Design adlı mağazasında tasarım severlerin beğenisine sunuyor.

Haber: Osman Uğur

Ma'Lune Design Ayşem Gizem Avcıer
Daha önce “Tasarıma Yelkenci Dokunuşu” başlığıyla haberiyle duyurduğumuz Ayşem Gizem Avcıer’e ait Ma’Lune Design markasının ilk mağazası İstanbul Kuzguncuk’ta açıldı. Optimistle başlayan yelken macerasını yat sınıfında devam eden başarılı tasarımcı Avcıer mağazasında, kendi tasarımlarını sergiliyor.

Ma’Lune Design ne zaman ve nerede açıldı?

Ma’Lune Design üç sene önce kurulmuş bir tasarım markası olarak online satış, iç mimari hizmet, tekne iç tasarım hizmeti ve özel tasarım ürün hizmeti vermekteydi. İki ay önce Kuzguncuk’ta Ma’Lune Design mağazamızı açtık ve online satışla birlikte mağaza satışımızı da başlattık. Bu kısa sürede mağazamız büyük ilgi gördü.

Ne gibi ürünler mevcut?

Ev dekorasyon ürünlerimiz, ev tekstili, runnerlar, masa örtüleri, kırlentler, gümüş ve cam takılar, abajurlar ve ipek fularlar gibi çeşitli bir ürün aralığımız mevcut ve belirli sürelerle yeni ürünler getiriyoruz. Ayrıca özel sipariş almaya devam ediyoruz. Mağazadaki birçok ürünü ben tasarlıyorum bu yüzden istenilen ya da değişiklik istenen tüm ürünleri özel üretim kapsamında yapabiliyoruz.

 

Denizciler için ne gibi ürünleriniz bulunuyor?

Denizciler için mermer dekorasyon ürünlerimizden marin serimiz baharda yenileniyor ve ev tekstili olarak suya dayanıklı kumaşlarımızla denizcilerimizin tekneleri için masa örtüleri, amerikan servisleri ve yastıklarımız mevcut. Onun haricinde tekneniz için iç dekorasyon, tadilat, yenileme ve özel tasarım istediğiniz her şeyi üretebiliyoruz. malune.co

Ma’Lune Design olarak ne gibi projeleriniz mevcut?

Ma’Lune Design mağazamızla ön planda gözükmekteyiz şu anda. Ama onun haricinde devam eden iç mimari bölümünde şantiyelerimiz de mevcut.

Ayrıntılı bilgi için: malune.co