X-Yachts, yeni girdiği motoryat pazarında başarıyla ilerliyor

X-Yachts, yeni girdiği motoryat pazarında başarıyla ilerliyor

Üst segmentteki yüksek performanslı yelkenli yatlarıyla tanınan X-Yachts, 2021 Ocak ayında ilk motoryat modeli X-Power 33C’nin dünya prömiyerini yaparak tarihi bir adım atmıştı.

Tersane o günden bugüne çok yol aldı ve yeni girdiği hem X-Power 33C’nin piyasada satışını yaparken hem de yeni modeller üzerinde çalıştı.

Teknenin Ocak 2021’de suya inişinden sonra çok hızlı yol alan Danimarkalı firma, yalnızca bir yıl içinde İsviçre, Hollanda, Birleşik Krallık, ABD, Avustralya, İtalya, Fransa, Yunanistan ve Danimarka’ya satılan teknelerle bir X-Power 33C filosu oluşturmayı başardı. Bu filo, Türkiye’de satılan ilk X-Power 33C’nin önümüzdeki hafta teslim edilmesiyle daha da büyüyecek.

X-Power 33C’nin hızla mükemmelleştirilen tasarımında artık iç mekân için gül ağacı ve açık renk meşe, güverte içinse marin tarzı Flexiteek ile full tik seçenekleri sunulacak.

2022’de 33C’nin dıştan takma motorlu versiyonunu suya indirecek olan X-Yachts, 2023 yılında 40 feet, 2024’te ise 45 feetlik modellerini suya indirerek tam bir motorbot serisine sahip olmayı hedefliyor. Firma ilgilileri, X-Power serisinin heyecan verici gelişimini yatçılık camiası ile paylaşmaya devam edeceklerini belirtiyorlar.

İletişim: x-yachts.com.tr

Dergimizi abone olarak ya da Turkcell Dergilik ve Magzter uygulamasını IOS ve Android tabanlı tablet ve telefonlarınızdan indirerek okuyabilirsiniz.