2018 Boat Show tekneleri Mega Yacht Transport’la taşındı

2018 Boat Show tekneleri Mega Yacht Transport’la taşındı

Mega Yacht Transport - Tekne TaşımaFransa – İtalya ve Amerika’dan yola çıkan tekneler İstanbul Boat Show ve Düsseldorf Boat Show’da sergilenmek üzere deniz severlerle buluştu.

Yat ve teknelerin deniz aşırı anahtar teslim taşımasını yapan Mega Yacht Transport firmasının kurucu ortağı Ömer Uçar, taşıma işlemleriyle ilgili olarak şunları söyledi.

“Ocak ayındaki Düsseldorf Boat Show ve şubat ayındaki İstanbul Boat Show nedeniyle teknelerin sevkiyatında çok yoğun ve tempolu bir süreç yaşadık. Hollanda – Almanya ve Türkiye ofislerimiz koordineli çalışarak olası gecikmelere karşı tedbirleri almış ve operasyonların zamanında bitmesi için gemi ve liman ekibimiz ek mesai yapmıştır. Her iki Boat Show’a da tekneler fuar alanlarına zamanında teslim edilmiştir.

Mega Yacht Transport - Tekne TaşımaAyrıca Türkiye’deki tersanelerde üretilen hizmet ve özel tekneler yurt dışı ülkelerine özellikle Körfez ülkeleri ve Kuzey Avrupa’ya ihraç edilmektedir.  Bu teknelerin de son teslimat noktalarına nakliyesini Türk firması olan Mega Yacht Transport yapmaktadır.”

image1