2022’nin en iyi motor katamaranı: Aquila

2022’nin en iyi motor katamaranı: Aquila

Aquila’nın 28 feet ile 70 feet arasında değişen tüm model serisi, Southern Boating Magazine’in verdiği “En İyi Motor Katamaran” ödülüne layık görüldü.

Southern Boating Magazine’in 75.000’den fazla okuyucusunun oylarıyla Aquila, 28 feet ile 70 feet arasında değişen tüm model serisi, piyasadaki “En İyi Motor Katamaran” seçildi. Southern Boating, Aquila’yı “Her Aquila Power Catamaran, olağanüstü performans ve güvenilirliğe sahip. Sınıfındaki en iyi özellikleri sunuyor.” olarak nitelendirdi.

Son teknoloji tesisi ve sıkı kontrollü üretim süreçleri ile Aquila, güvenilir, sağlam ve dayanıklı katamaranlar inşa ediyor. Uluslararası tasarım ve mühendislik ekiplerinin yenilikçi yaklaşımları, sahiplerinin ihtiyaçlarına odaklanan tasarım özellikleri Aquila’nın küresel başarısını korumasını sağlıyor. Devamlı olarak yenilenen Aquila Power Catamaran serisi, 28 feet’ten 70 feet’e kadar geniş bir aralığa sahip.

Aquila farklı zevklere hitap ediyor

Aquila 28 Molokai ve Aquila 28 Molokai Cuddy serisi hız ve balıkçılık tutkunlarına hitap ediyor. Aquila 32 Sport ve 36 Sport modelleri, su aktivitelerinden uzun yolculuklara kadar sportif konfor sağlıyor. Güçlü katamaranların deniz yaşamındaki farkını sonuna dek hissetmek isteyenler için tasarlanan Aquila 44 Yacht ve Multihull of the Year 2021 ödülünün de kazananı Aquila 54 Yacht, küresel tekne meraklılarına hitap edecek çok yönlülüğe sahip. Aquila serisinin amiral gemisi Aquila 70 Luxury, 21.26 metrelik çift gövdeyle seyirde lüksü vurguluyor. tezmarin.com

Dergimizi abone olarak ya da Turkcell Dergilik ve Magzter uygulamasını IOS ve Android tabanlı tablet ve telefonlarınızdan indirerek okuyabilirsiniz.