Superyacht Summit Turkiye 2023

Superyacht Summit Turkiye 2023

Dünyanın üçüncü büyük süper yat üreticisi olan Türkiye, 30 Kasım 2023’te İstanbul Çırağan Palace Kempinski’de ilk Superyacht Summit Turkiye’ye ev sahipliği yapacak.

Superyacht Summit Turkiye (Süper Yat Zirvesi Türkiye) küresel süper yat endüstrisi için yılın en önemli etkinliklerinden olmayı vaat ediyor. Etkinlik, dünyanın dört bir yanından önemli paydaşları, son trendler ve sektörün karşılaştığı zorluklar gibi konularda, network oluşturma, bilgi paylaşımı ve diyalog için bir araya getiriyor.

Süperyat Zirvesi Türkiye 2023, 30 Kasım 2023’te İstanbul Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenecek. Türkiye’nin süper yat sektöründeki rolü giderek artarken Superyacht Summit Turkiye (SST), ülkenin küresel süper yat endüstrisinin artan önemine ışık tutmayı amaçlıyor.

Bu zirve, hem uluslararası hem de yerel sektör uzmanlarının içgörülerini, deneyimlerini ve yeniliklerini paylaşabilecekleri çok değerli bir platform sağlıyor. Uluslararası süper yat topluluğunun saygın üyelerini bir araya getirerek işbirliğini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Süperyat Zirvesi Türkiye, farklı iş sektörlerinin bir araya gelebileceği, işbirliği yapabileceği ve anlamlı tartışmalara katılabileceği eşsiz bir alan yaratıyor. Network oluşturma, endüstri eğilimleri, gözlemler ve gelişmeler hakkında doğrudan görüşmeler için bir platform sunarak merkezde yer alıyor.

SST’deki seçkin konuşmacılar arasında ünlü tasarımcılar, kaptanlar, inşaatçılar, mimarlar ve yat sahipleri yer alıyor ve her biri süperyat endüstrisine ilişkin derinlemesine, uzman görüşler sunuyor. Konuşmacı kadrosu şöyle:

Superyacht Summit Turkiye
Superyacht Summit Turkiye konuşmacı listesi

Adviye Bergemann (AIDA Tours)

Antonio Romano (Hot Lab)
Begüm Doğulu (Begüm Yachts)
Berkay Yilmaz (Bilgin Yachts)
Craig Barnett (Triton Submarines)
David Seal (Yachts for Sale)
James Jaffa (Jaffa & Co)
Jeremy Roche (Denison Yachting)
Jonny Horsfield (H2 Design)
Kıvanç Nart (AK Yachts)
Malcolm Jacotine (Unlimited Captain)
Murat Bekiroğlu (Yacht Owner & YATED)
Patrik van Sydow (Turquoise Yachts)
Sinan Ozer (Aegean Yachts)

 

 

 

Begüm Yachting ve TUALCOM platinum, Van Ossannen Naval Architects ve Cimolai Technology gold, Sirena Marine ve Artsys silver sponsorlar olarak SST’nin destekçileri arasında yer alıyor.

Süperyat Zirvesi Türkiye 2023, küresel süper yat sektörünün gelişmeleri kutlamak, bilgi paylaşımı ve kalıcı ilişkiler kurmak için bir araya geldiği unutulmaz bir etkinlik olacağa benziyor. Motor Boat & Yachting Türkiye olarak basın sponsoru olduğumuz yılın Türk süper yat etkinliğinin bir parçası olma fırsatını kaçırmayın.

Daha fazla bilgi için lütfen superyachtsummitturkiye.com adresini ziyaret edin.