Boat Show Dosyası – 2019

Boat Show Dosyası – 2019

16-25 Şubat’ta Boat Show Eurasia ve 23 Şubat – 3 Mart 2019 tarihleri arasında CNR Avrasya Boat Show’u ziyaret edecek okurlarımız için fuarlarda yer alacak tekne ve ön plana çıkan ekipmanları biraraya getirdik.

BOAT SHOW EURASIA – VIAPORT TUZLA MARİNA

SIRENA 58
Sirena Yachts’ın trawler pazarının yeni oyuncusu Sirena 58; güzel görünümü, geniş yaşam alanları ve kullanışlı detaylarıyla dikkat çekiyor. Havuzlukta L şeklinde oturma grubu ve yemek masası bulunuyor. Havuzluğun altına yüzme platformundan girişi bulunan tek kişilik bir kaptan kamarası yerleştirilmiş. Havuzluktan salona geçiş sancak tarafa açılan sürgülü cam kapıdan yapılıyor. Salonun girişinde mutfak, ilerisinde oturma grubu ve masadan oluşan yemek ve dinlenme bölümü yer alıyor. Teknede iki veya üç kamaralı olmak üzere iki farklı yerleşim sunuluyor. Her iki seçenekte de master kamara baş tarafta yer alıyor. İstenirse ikinci seçenekte geniş VIP kamara yerine vasata iki kamara konumlandırılabiliyor. Çift 650 veya 850hp CAT makinelerle donatılabilen model yüksek makine seçeneği tercih edildiğinde fabrika verilerine göre seyirde 16 knot tam yolda 30 knot sürate ulaşıyor.
Fiyatı: 940 bin Euro (Güncel fiyat için firmayla iletişime geçiniz.)
İletişim: sirenayachts.com

BAVARIA R55

BAVARIA R55 – Fiyatı: 805 bin 500 Euro
Bavaria’nın bugüne kadar ürettiği en büyük motoryat olma özelliği taşıyan yeni R55, sportif bir görüntüsü ve performans vaat eden gövde yapısı ve üç kamara-üç banyolu iç yerleşimiyle dikkat çekiyor. Bavaria tekneyi IPS’lere uygun tasarlayıp, yaşam alanlarını maksimize ederek ve pod’lardan en iyi verimlilik, performans ve denizciliği elde etmek üzere gövde üzerinde çalışarak övgüye değer bir tasarım ortaya çıkarmış. 17.7 metre boyundaki teknenin havuzluğunda L şeklinde oturma grubu ve yemek masası yer alıyor. Salonun girişine mutfak, ilerisine yemek ve dinlenme bölümü konumlandırılmış. Baş tarafta dümen mahallinin yanındaki merdivenlerde inilen aşağıda üç kamaralı yerleşimde master kamara vasatta, VIP kamara başta, iki yataklı diğer misafir kamarasıysa sancakta yer alıyor. Çift 600hp veya 723hp makinelerle donatılabilen model yüksek makine seçeneğiyle tam yolda 34 knot sürate ulaşıyor.
Fiyatı: 805 bin 500 Euro (Güncel fiyat için firmayla iletişime geçiniz.)
İletişim:gena-yacht.com

RAYMARINE AR200
Raymarine’in yeni geliştirdiği artırılmış gerçeklik modülü AR200; harita objeleri, AIS hedefleri, mevki ve MOB hedeflerinin tümünü Cam220 ve Cam210 CCTV kamera görüntüsü üzerinden aktararak etrafınızda ya da önünüzdeki hedefleri gerçek görüntülerle görme imkânı sağlıyor. Hedef menzil mesafesini isteğe bağlı ayarlayarak, yakınınızdaki veya millerce ötenizdeki hedeflerin tam olarak nerede konumlandığını artırılmış gerçeklikle çok daha rahat olarak size sunuyor. Yüksek çözünürlüklü Axiom ekranlarla birlikte entegre çalışabilen AR200 Artırılmış Gerçeklik Modülü, seyirlerde doğru kararı vermenizde en önemli bir yardımcınız olacak. KDV hariç 545 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunulan AR200’ü Boat Show Eurasia’da Salon 3-D50, CNR Avrasya Boat Show’da Salon 7-D03 nolu Raymarine standında inceleyebilirsiniz.
İLETİŞİM: turimpeks.com.tr

NX 280 EXCLUSIVE EDITION

CNR AVRASYA BOAT SHOW – YEŞİLKÖY EXPO FUAR ALANI

NX 280 EXCLUSIVE EDITION
Brezilyalı NX Boats’un bowrider gövdeye sahip 8.60 metrelik modeli taşıdığı özelliklerle ideal bir hafta sonu teknesi olarak öne çıkıyor. Canmarino Yatçılık’ın 2019 başında Türkiye satış-pazarlama faaliyetlerini üstlendiği NX Boats dünyada 25-38 feet arası ürettiği modellerle tanınıyor. Fuara özel fiyat avantajıyla sunulacak tekne geniş bir havuzluğa sahip. Havuzlukta karşılıklı L şeklinde oturma grubu ve yemek masası bulunuyor. Kıçta barbekü opsiyonu teknede keyifli saatler geçirmeye imkân sağlıyor. Açık plan aşağıda iki çift kişilik yatakla mutfak ve tuvalet yer alıyor. Farklı makinelerle model 350hp Volvo Penta makineyle donatıldığında tam yolda 40 knot sürate ulaşıyor.
Fiyatı: 105 bin 900 Dolar (Fuara özel kampanyalı) (Güncel fiyat için firmayla iletişime geçiniz.)
İletişim: canmarino.com

CAPELLI-TEMPEST-1000-WACAPELLI TEMPEST 1000 WA
Capelli’nin 9.60 metrelik teknesi gezi ve süperyatlar tender bot olmaya uygun bir model. Havuzlukta oturma grubu, yemek masası ve bolca saklama alanı bulunuyor. Yükseltilmiş dümen koltuğu altında bir mini-mutfak gizlenmiş. Başta geniş güneşlenme ve oturma alanı var. Aşağıda V şeklinde bir yatağı, mini-mutfağı ve tuvaleti olan bir kamara yer alıyor.Fuarda Eastmarine standında ayrıca tersanenin diğer birçok modeli de tekne severlerin beğenisine sunulacak.
Fiyatı: 108 bin 640 Euro (Güncel fiyat için firmayla iletişime geçiniz.)
İletişim: eastmarine.com.tr

JL AUDIO MARINE GRUBUJL AUDIO MARINE GRUBU
Extreme Audio’nun temsilciliğini yürüttüğü JL Audio marin ürünleri, deniz iklimi göz önünde bulundurarak tasarlanmış bir seriden oluşuyor. Ürünler, ses kalitesi ve görünüm güneş, deniz suyu gibi dış faktörlere maruz kalması nedeniyle zarar görmemesi, paslanmaması ve bozulmaması için çelik donanım kullanılmış. 5.1 sinema sistemleri, hoparlör ve subwoofer’lardan oluşan ürün grubu çeşitli otomasyon programları, Android ve IOS tabanlı ürünlerle entegreli olarak çalışabiliyor. CNR Boat Show’da Extreme Audio standında inceleyebileceğiniz JL Audio marin grubu ürünleri fuar süresince ziyaretçilere özel fiyatlarla sunulacak.
İletişim: extreme-audio.com

Fuar dosyamızın devamını Şubat 2019 sayımızda okuyabilirsiniz.

Dergimize Abonelik Merkezi web sitesinden hızlı ve kolayca abone olabilirsiniz.