Yeni nesil hibrit: Toyota CorollaÖteki Dünya

Yeni nesil hibrit: Toyota Corolla

Türkiye yollarında en sık gördüğümüz modellerden biri olan Toyota Corolla, beşinci nesil hibrit teknolojisiyle kullanıcısına daha iyi bir sürüş deneyimi,…

Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası’nın bu yıl 8’incisi düzenlenecekLivar

Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası’nın bu yıl 8’incisi düzenlenecek

Sadece kadınların yarıştığı ilk yelken organizasyonu olan Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası’nın bu yıl 8’incisi 2-3 Eylül 2023 tarihlerinde…

Galeon 560 FlyDeniz Yatçılık

Galeon 560 Fly

Polonyalı tersane yeni Galeon 560 FLY modeli ilk kez Miami Uluslararası Fuarı’nda sergilenmişti ve gövde ve üst binada verimli cam…

Grand Soleil 65Yelkenli

Grand Soleil 65

Tersanenin bu yeni modeli Grand Soleil 65’te hem LC (Long Cruise), hem de performans varyantlarında sunuluyor.

ClubSwan 43Yelkenli

ClubSwan 43

Yeni ClubSwan 43, bir geçiş modeli olmanın yanında sportif bir gezi teknesi olabilmek için yeterli yaşam düzenlemeleri de içeriyor.

Gaggenau’nun kombi buharlı fırınlarıLivar

Gaggenau’nun kombi buharlı fırınları

Profesyonel kalitede lüks ev aletleri markası olan Gaggenau, ileri teknolojili yeni kombi buharlı fırınlarını mutfak tutkunlarıyla buluşturuyor.

Petrol Ofisi denizlerin lideriLivar

Petrol Ofisi denizlerin lideri

2022 EPDK Denizcilik Satışları Raporu’na göre Petrol Ofisi denizcilik yakıtları pazarında yüzde 45,8 ile 2022 yılını zirvede tamamladı.

Italia Yachts 12.98Boat Test

Italia Yachts 12.98

Italia Yachts küçük teknelerde yakaladığı başarıyı, 40-45ft gezi-yarış sınıfındaki yeni modeli Italia Yachts 12.98 ile sürdürmek istiyor.

Mazu Yachts’ın yeni süperyat serisiHaber

Mazu Yachts’ın yeni süperyat serisi

2011 yılında Yukay Denizcilik markası olarak kurulan Mazu Yachts, Tender serisiyle başladığı faaliyetlerini bugün Süperyat serisiyle sürdürüyor.

X-Power 33CBoat Test

X-Power 33C

X-Yachts’ın Mayorka’da test seyrine çıktığımız, ilk dıştan takma makine tahrikli spor teknesi X-Power 33C güneş gibi parlıyor.