2020 İçin En İyi 20 Ekipman Önerisi

2020 İçin En İyi 20 Ekipman Önerisi
POWERDOLPHIN AKSİYON KAMERASI
POWERDOLPHIN AKSİYON KAMERASI

Design Awards METS’in (DAME) ikinci yılında deniz ekipmanları alanında yenilikçi düşüncelerle piyasaya sunulan birçok ürün incelenmiş ve en sade fikirlerden gelişmiş kameralara ve artırılmış gerçeklik yazılımlarına kadar tasarım sınırlarını zorlayan farklı ekipmanlar seçilmiş. Burada yılın kazananlarını ve bir yelkenli tekneye uygun olan adaylar içinden seçilen ürünleri bulacaksınız.

−DAME’İN KAZANANLARI−

POWERDOLPHIN AKSİYON KAMERASI
Uzaktan kumandalı bu aksiyon kamerası bir su üstü dronu. Ünite iki saat çalışma süresi, 1000m menzil ve 4K çözünürlüklü kamerayla geliyor ve yüzeyden görüntüler aktarabiliyor. Demir yerlerinin incelenmesinde ve uzaktan kontrol edilebilir yem kutusuyla balıkçılıkta oldukça yararlı.
İletişim: powervision.me

Lignia Yacht

LIGNIA YACHT

Tik kerestesinin sürdürülebilirliği ve menşei bugün artık çok önemli bir kriter. FCS’nin güvence işaretine karşın, tek kesin sürdürülebilir kaynak kurtarılmış stoklardan sağlanıyor. Üreticiler ve alıcıların başka alternatifler aramasında büyük yarar var. İnsan yapımı alternatifler yeterince ikna edici görünse de hep daha düşük maliyetle satılıyorlar ve çoğu şimdilik genel kabul görmeyi başaramadılar.

Lignia farklı ve vaatkâr bir ürün. Güney Galler’de üretim yapan Barry tarafından, yerel Radiata çamından (22 yaşında bir yumuşak ağaç, tipik Burma tiki ise yaklaşık 100 yaşında) reçineyle emprenye edildikten sonra yüksek sıcaklıkta fırınlanarak üretilen güverte kaplaması, tropik sert ahşap görünümlü sağlam ve sert bir ürün.

Tike göre daha altın renkli ürünün ilk kullanıcıları, bu yeni malzemenin daha hızlı kuruduğunu ve daha az ısındığını gözlemlemiş. DAME jürisi Lignia’nın görünümünden hoşlandı ve sürdürülebilirliğini takdir etti. Tik kadar zor aşınır olup olmadığını ve aynı kaymazlık özelliklerine sahip olup olmadığını zaman gösterecek.
Fiyatı: yaklaşık 90 Euro/m². İletişim: lignia.com

2020 İçin En İyi 20 Ekipman Önerisi haberimizin devamını Şubat 2020 sayımızda okuyabilirsiniz.

Şubat sayımıza Turkcell Dergilik ve Magzter uygulamasıyla hızlı ve kolayca ulaşabilirsiniz..