Garmin GPSMAP 9000

Garmin GPSMAP 9000

Garmin sektörün en büyük entegre dokunmatik ekranlı plotter serisi Garmin GPSMAP 9000’i tanıttı. Polarize güneş gözlükleriyle bile her açıdan görülebilen, hepsi tüm ekran üzerinde 4K çözünürlük sunan ve önceki nesle göre yedi kat daha hızlı bir işlemci kullanan 19, 22, 24 ve hatta 27 inçlik dokunmatik ekranlar gerçek devler.

Her çok fonksiyonlu ekran bir GPS 24xd konum alıcısı ve çok bantlı GPS anteniyle birlikte sunuluyor.
Her çok fonksiyonlu ekran bir GPS 24xd konum alıcısı ve çok bantlı GPS anteniyle birlikte sunuluyor.

Kullanıcılar GPSMAP plooter’ları diğer plotter’lar, kameralar, radar ve sonarlar ile Garmin’in yeni BlueNet gigabit ağı üzerinden on kat daha hızlı ağ süratleriyle bağlayabiliyorlar. 9000 serisi ayrıca diğer GPSMAP plotter’lar, radarlar, otopilotlar, sensörler gibi mevcut Garmin sistemleriyle NMEA 2000 ve NMEA 0183 ağları üzerinden bağlantı kurabiliyor ve dahili Wi-Fi uyumlu akıllı telefon ve tabletlerde kurulu ActiveCaptain uygulaması üzerinden güvenilir kablosuz yazılım güncellemeleri yapılmasına olanak veriyor.

Her çok fonksiyonlu ekran bir GPS 24xd konum alıcısı ve çok bantlı GPS anteniyle birlikte sunuluyor ve bunlarla alçak süratlerde bile hassas konum bilgileri ve rota verileri sunulabiliyor. baytekin.com