2020’nin en iyi aile teknesi Prestige 420

2020’nin en iyi aile teknesi Prestige 420

Prestige Yachts’ın en yeni modellerinden biri olan Prestige 420, “Best of Boats 2020 – En İyi Aile Teknesi” ödülünü kazandı.

Dünya prömiyerini geçtiğimiz yıl Cannes Yachting Festival’de yapan Prestige 420, Berlin Boat Show bünyesinde online olarak gerçekleştirilen törenle “Best For Family” kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu. Uluslararası “Best of Boats Award”, yatçılık dünyasında faaliyet gösteren 18 uzman gazetecinin oluşturduğu jüri tarafından en iyi seçilen modellere veriliyor.

Prestige 420, Best of Boats Award ödülüne layık görüldü.
Prestige 420, Best of Boats Award ödülüne layık görüldü.

Prestige 420, denizde ailece geçirilecek tatillerde ve uzun konaklamalarda gerekli unsurları ve rahatlığı bünyesinde barındırıyor. V-Drive tahrik sistemi, ağırlığın teknenin merkezine alınmasını sağlayarak ekstra denge kazandırıyor ve bu sayede yüksek performanslı bir seyir deneyimi yaşatıyor. Model, kullanım tarzınıza bağlı olarak tercih edebilen çift 380HP ya da çift 425HP makine seçenekleriyle donatılaibliyor. Joystick ve bowthruster’la birleşen bu güç, idareyi ve tekneye hâkimiyeti artırıyor.

Birinci sınıf mobilyaları ve malzemeleriyle dikkat çekici bir tasarıma sahip iç mekânlar kullanılan çok sayıda gövde camı ve açık renk mobilyalar sayesinde aydınlık ve ferah. 13 metre boyundaki teknenin vasatta ve baş tarafta olmak üzere ayrı girişleri bulunan iki kamarası bulunuyor.

Modelin vergiler ve harçlar hariç fabrika teslim standart başlangıç fiyatı: 393.200 euro (Güncel fiyat için firmayla iletişime geçiniz.)

TEKNİK ÖZELLİKLER
Tam boy – 13.06m (42ft 10in)
En – 3.95m (12ft 12in)
Maksimum sürat – 30 knot
Ekonomik seyir sürati – 22 knot
Yakıt kapasitesi – 1170 litre
Temiz su kapasitesi – 120 litre
Tasarımcı – Garroni Design / Prestige Engineering
İletişim triodeniz.com

Dergimizi abone olarak ya da Turkcell Dergilik ve Magzter uygulamasını IOS ve Android tabanlı tablet ve telefonlarınızdan indirerek okuyabilirsiniz.