Arkas Aegean Link Regatta sona erdiStart Hattı

Arkas Aegean Link Regatta sona erdi

26-28 Ağustos’ta Çeşme’de yapılan 6. Arkas Aegean Link Regatta sona erdi. Yarışın overall kategorisindeki birincisi Baby Dracula oldu.

Starbucks Yemeksepeti ile Marmaris koylarındaLivar

Starbucks Yemeksepeti ile Marmaris koylarında

Yemeksepeti, yaz tatili sezonuna özel olarak Marmaris koylarında bulunan teknelere jet ski ile verdiği hizmeti Starbucks lezzetleriyle zenginleştiriyor.

TAYK-Eker Olympos Regatta sona erdiStart Hattı

TAYK-Eker Olympos Regatta sona erdi

19-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen TAYK-Eker Olympos Regatta yarışında kupayı CMC Holding-Goblin 3 takımı kazandı.

Süperyatların tercihi yeni nesil su yapıcıLivar

Süperyatların tercihi yeni nesil su yapıcı

HP Watermakers, en yeni nesil su yapıcılarını iki yeni Gulf Craft süper yatına kurdu. BAE tersanesiyle 20 yılı aşkın başarılı…

Yalıkavak Marina ödüle koşuyorHaber

Yalıkavak Marina ödüle koşuyor

Yalıkavak Marina, Marina Direktörü Deniz Akaltan Yalıkavak Marina, ödülleri ve güncel oylama hakkındaki sorularımızı yanıtladı.

Riva 130′ Bellissima suya indiDeniz Yatçılık

Riva 130′ Bellissima suya indi

Riva 130′ Bellissima suya indi. Amerikalı bir sahibi için üretilen Flybridge serisindeki en büyük model, Riva’nın La Spezia tersanesinde inşa…

Oreste suyla buluştuHaber

Oreste suyla buluştu

Türk bayraklı klasik yatlar arasında özel bir yeri olan Oreste, kapsamlı bakımlarınının ardından suyla buluştu. 1951 yılında İtalyan Baglietto tersanesinde…

Beneteau First 36Yelkenli

Beneteau First 36

Fransız tersanenin Slovenya’daki yeni tersanesinde üretilecek Beneteau First 36, Class 40 ve IMOCA ile adını duyduğumuz Sam Manuard tarafından tasarlanmış.

Sea Ray Sundancer 370 OutboardDeniz Yatçılık

Sea Ray Sundancer 370 Outboard

Spor-gezi sektöründen uzakta geçen bir süre sonunda Sea Ray Sundancer 370 Outboard ile sahneye döndü. 50kt performanslı yeni geçiş modeli…

Bozcaada Caz Festivali’ne geri sayımLivar

Bozcaada Caz Festivali’ne geri sayım

26-28 Ağustos 2022 tarihlerinde düzenlenecek Bozcaada Caz Festivali, cazın önemli isimlerini ağırlayacak ve Ayazma Manastırı’nda yapılacak.