Nautitech 44 OpenKatamaran

Nautitech 44 Open

Seri üretim bir aile gezi katamaranı için hacimler ve performansın şık görünümle karışımı yeni Nautitech 44 Open modelinde çok iyi…

Yalıkavak Marina yeniden 1 numaraLivar

Yalıkavak Marina yeniden 1 numara

Yalıkavak Marina, The British Yacht Harbour Association’ın oylamasında yeniden “2022 Yılın Süper Yat Marinası” ödülünün sahibi oldu.

Teos Marina’ya meteoroloji istasyonuHaber

Teos Marina’ya meteoroloji istasyonu

Teos Marina’ya sıcaklık, basınç, nem oranı, yağış olasılığı gibi bilgilerin anlık olarak öğrenilebileceği bir meteoroloji ölçüm istasyonu kuruldu.

Sea Ray SPX 230 OutboardDeniz Yatçılık

Sea Ray SPX 230 Outboard

Geçen yıl 8 metreye kadar tekneler kategorisinde Avrupa’da Yılın Teknesi ödüllerine aday gösterilen Sea Ray’in dıştan takmalı spor Sea Ray…

İzocam deniz temizliği yaptıHaber

İzocam deniz temizliği yaptı

Gönüllü İzocam çalışanları, İstanbul Bebek sahilinde TURMEPA ve Aktif Balıkadamlar ekipleriyle kıyı ve dip temizliği yapıp 35kg atık topladı.

21. Bosphorus Cup sona erdiStart Hattı

21. Bosphorus Cup sona erdi

21. kez düzenlenen Bosphorus Cup’ta yerli ve yabancı toplam 900 yelkenci yarıştığı ve kupanın yeni sahibi Coca Cola İçecek –…

Lüks oyun deneyimi: Aeris tavlalarıAlışveriş

Lüks oyun deneyimi: Aeris tavlaları

Aeris Design’ın modern tavlaları, masif ahşap kullanılarak titiz el iş işçiliğiyle üretiliyor. Aeris tavla modellerinde marine tasarım öne çıkıyor.

DADDRalli Karadeniz sona erdiHaber

DADDRalli Karadeniz sona erdi

Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği tarafından düzenlenen “DADDRalli Karadeniz 2022” Viaport Marina Tuzla’da sona erdi.

Eker Kaymak Avrupa’da şampiyonStart Hattı

Eker Kaymak Avrupa’da şampiyon

Eker Kaymak ekibi, 2022 J/70 Avrupa Şampiyonası’nda Corinthian sınıfında şampiyon olurken, genel sıralamada Avrupa üçüncülüğüne ulaştı.

rudder & moor ile maviliklereHaber

rudder & moor ile maviliklere

Yeni tekne charter markası rudder & moor, Lagoon marka geniş katamaran filosuyla Fethiye ve Göcek destinasyonunda hizmet veriyor.