Aralık sayısında dergimizde neler var?

Aralık sayısında dergimizde neler var?

2021 Aralık ayında dünyadan ve Türkiye’den güncel haberler, yeni tekneler, yeni teknolojiler, yarış haberleri, teknede her zaman işinize yarayacak pratik bilgiler.

Haberler

– Bu yıl öne çıkan, ailenizle ya da misafirlerinizle ev konforunda zamanlar geçirebileceğiniz 15 tekne modelini inceledik.
– Sörf eğitimiyle birlikte yoga, sanat gibi pek çok aktiviteyi bir araya getiren Mellow Türkiye’yi kurucusu Deniz Toprak’tan dinledik.
– Skyhelm konseptiyle flybridge’de dümen tutma deneyimini değiştiren İngiliz tersanenin Sunseeker 65 Sport Yacht modeliyle test seyrine çıktık.
– Son üç yılda 15 bin milden fazla deniz aşırı seyir yapan Kila Zamana’nın yelken hayallerini kasvetli ve ücra Faroe Adaları süslüyordu.

Start Hattı

– 102 teknelik katılımla gerçekleşen 19. Göcek Sonbahar Yarış Haftası & Atatürk Kupası‘nda yaşananlar.
– Ülkemizin yüksek katılımlı yat yarışlarından Marmaris Uluslararası Yarış Haftası, 32’nci yılında 21 ülkeden 123 tekneye ve 1200’ün üzerinde yarışçıya ev sahipliği yaptı.
– Rixos Premium Göcek ev sahipliğinde, “Dostluk Kazansın” sloganıyla 9-12 Kasım’da yapılan kupa, yüksek katılımın olduğu altıncı yılında da yelkencilerin ilgi odağıydı.
– Geçtiğimiz mart ayında dokuzuncusu tamamlanan Vendée Globe’nin ardından bir sonraki yarış için hazırlıklar şimdiden başlamış durumda.
– Corendon Airlines’ın çalışanlarından oluşan, Türkiye’nin tüm parkurlarında yelken basan Corendon Yelken Takımı’nı yakından tanıyoruz.

Akıl Hocası

Yeni Teknolojiler
– Dünyanın ilk elektrikli su kanatlı teknesini üreten Candela’nın geliştirdiği elektrikli pod tahrik sistemini inceliyoruz.
– Otopilotların çoğu farklı çalışma modları sunar ve en iyi performansı yakalamanın yolu hangisini kullanacağınızı bilmekten geçer.
– Seyir yaparken tablet ve akıllı telefonunuzdan kolayca kullanabileceğiniz, hızlı ve güvenilir navigasyon uygulamalarına göz atıyoruz.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Sektör Röportaj
– Sanlorenzo Captains Academy’nin fikir sahibi Trio Deniz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bekiroğlu ile geleceğin teknelerini konuştuk.

Yüzen Stil
– Yeni yıl gecesinde bol bol, keyifli sunumlar yapabilmek, tüm sevdiklerinize yer açmak, özel hediyeler seçmek için tavsiyeler…

Başka Türlü Yaşamak
– Yaşamlarını teknede sürdüren Özlem ile Özkan’ın bu ayki konuğu, profesyonel motor şanzıman ustası Zülfikar Taşköprü.

Öteki Dünya
– C-SUV segmentinde kısa sürede kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran Toyota C-HR’ın hibrit versiyonuna yakından göz atıyoruz.

Dergimizi okumak için Abonelik Sayfası‘ndan abone olabilir, Turkcell Dergilik ve Magzter uygulamasını IOS ve Android tabanlı tablet ve telefonlarınızdan indirerek okuyabilirsiniz.